Mind-en-bodydetox

De site voor iedereen die wil herbronnen!

Mind-en-bodydetox

De site voor iedereen die wil herbronnen!

Het woord meditatie is afkomstig van het latijnse mederi, wat wil zeggen genezen.

Meditatie is een genezingsproces, zowel mentaal, emotioneel en spiritueel. Het bevorderd ook je lichamelijk welzijn.

Een eenvoudige definitie van meditatie luidt: Het je juiste gebruik van je geest! Door te mediteren leer je positief en krachtig denken wat zeer helend werkt voor mind en body.

We brengen ons lichaam in een ontspannen staat en gaan ons concentreren op bepaalde gedachten. Meditatie is dus een geneeswijze voor lichaam en geest. Positieve emoties die zijn ontstaan door meditatie hebben een gunstige invloed op onze gezondheid en afweersysteem.

Meditatie hoeft helemaal niet zweverig te zijn en ik maak het tot mijn doel om die drempelvrees te verlagen. Geleide meditaties in groep zijn heel fijn, ontspannend en verrijkend. Geleide meditaties en wandelmediedaties zijn herbronnend voor iedereen!  Je hoeft geen depressie of burn-out te hebben om deel te nemen! Door het organiseren van workshops en geleide meditaties zie ik het als mijn missie om mensen individueel of in groep te coachen via een stappenplan dat ik zelf opgesteld.

Door te mediteren sterken we ons immuunsysteem en kunnen we veel ziekten vermijden.

Regelmatig mediteren sterkt ons tegen allerhande stresstoestanden van de dagelijkse beslommeringen. Regematig mediteren maakt van jou een winnaaar. Het sterkt jou zelfvertrouwen en stelt je in staat je doelen te bereiken.

Raadpleeg nu snel onze agenda voor de wandelmeditatie data en hopelijk ontmoeten we mekaar weldra ergens tijdens één van onze meditatewandelingen.

 

Ontspannende groetjes,

Nadine